Всі категорії
Додати товар

Marc o polo стильна блуза

460 грн
Опис

Стильна блуза з тонкої віскозної тканини від преміального німецького бренду Marc o'polo– один з найвідоміших брендів в стилі «casual». Компанія входить в десятку кращих в сегменті преміум класу. 5 головних особливостей бренду Marc o'polo:
Натуральність. Компанія віддана натуральним матеріалам і має еко-славу. Простота. Речі прості і не мають нічого зайвого, тим самим підкреслюють красу людини.
Якість.
Індивідуальність. Бренд індивідуально підходить до створення кожної речі. Інновації. Мета компанії-постійно винаходити щось нове.
Тонка, приємна на дотик, стрейчева віскозна тканина темно-синього кольору. Добре тягнеться.  Вільний силует. Комір та планка виготовлені з цупкого еластичного трикотажу.
Розмір 38
груди 53,5-55 см
талія 52,5 см
стегна 55 см
рукав 60 см
довжина виробу 63 см
плечі 41-44 см
Буде ще багато фірмових речей. Підписуйтесь! Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалась. Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці. При купівлі п'яти і більше речей та оплати на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна. Вдалих і приємних покупок!
28.09.23

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Еластан
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари