Всі категорії
Додати товар

Віскозна блуза з вовною promod

80 грн

розпродаж до 24 Травень

64 грн
Опис

Чарівна віскозна блуза з вовною від якісного французького бренду Promod. Виготовлена з сумішевої тканина: левова частка віскози з додаванням вовни. Полотно достатньо тонке, невагоме, з характерною для вовни текстурою і легкою «пухнастістю». Воно дуже приємне на дотик і м’яке. У блузи вкрай цікавий крій: збірка на грудях, виріз-човник, делікатні пишні рукава. І таке осіння поєднання відтінків бордо, сажі та білосніжного кольору, які сплелись у вигадливому геометричному принті. Наче авангардна картина. На жаль, я помітила невеликий недолік лише після прання: декілька затяжок. Через активний принт вони ледве помітні, а саме полотно наче в стані нового. Дефект невеличкий, і звичайно врахований у ціні.
Для прикладу прикріпляю офіційний сайт бренду ( подібна блуза на ньому вартуватиме близько 40-50 євро) - *********************************************************

Розмір: на бірці вказаний 36 розмір, що відповідає XS-S, та гарно сяде на XS-L. Орієнтуйтесь на заміри.
Заміри: ПОГ - 49 см, ПОТ - 61 см, низ - 74 см, довжина - 63 см, довжина рукава (від ворота) - 69 см, ширина рукава (найширша частина) - 32 см.
Склад: 85% віскоза, 15% вовна.

Параметри моделі: ПОГ - 84 см, ПОТ - 68 см, ПОБ - 96 см. Зріст - 170 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Червоний
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Вовна
Принт:
Абстракція З геометричним принтом
Продавець
dnstep
dnstep
Супер-продавець
Луцьк
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари