Всі категорії
Додати товар

Roccobarocco ефектна блуза

1200 грн
Опис

Ефектна та ошатна біла блуза від  легендарного італійського бренду модного одягу класу люкс RoccoBarocco, який уже багато років створює модний одяг для найвпливовіших людей світу.  Rocco Barocco — італійський дизайнер, чиї творіння натхненно елегантні і є кращими зразками італійської моди. Речі цієї марки зустрічаються досить рідко, і шукати їх слід тільки в самих відомих і престижних бутіках. Одяг від Rocco Barocco купували актриси, княгині, співачки та інші високопоставлені дами. Серед них були Джина Лоллобриджида, Урсула Андресс, Лаура Антонеллі, Клаудіа Кардинале та Лайза Мінеллі.
Стиль Рокко Барокко - це новизна, гламур, шик і авангардні ідеї в одному флаконі, він завжди кидає виклик моді, виходить за рамки повсякденності і створює щось неймовірне.
Блуза вільного силуету.  Тканина тонка бавовняна. Застібка-планка розташована спереду  на брендовані ґудзики. На грудях накладні кишені з клапанами.  Виріб оздоблений золотою тасьмою та вишивкою золотими нитками . На лівій кишені вишиті заглавні букви бренду.
Заявлений розмір XS оверсайз. Блуза підійде також на розмір S, M, L, XL.
груди 59 см
талія 58 см
стегна 57 см
рукав 57 см
довжина виробу 71-72 см
плечі 50,5 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При покупці п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок
15.10.2023

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари