Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

18.чарівна блуза в принт відомого американського бренду tommy hilfiger

259 грн
Опис

Чарівна блуза в принт відомого американського бренду Tommy Hilfiger.Стан нової речі. сток.
Одяг преміум класу Tommy Hilfiger – це яскравий зразок індивідуального стилю та сучасного підходу, як стати помітним у натовпі.
Жіночна блуза вільного силуету з візерункової тканини. Вона відрізняється простотою і вишуканістю і виконана з шовковистої і приємної до тіла тканини, що забезпечує комфорт протягом усього дня.Оригінальний круглий виріз горлдовини з застібкою на блискавку в плечовому шві, що створює ефектний акцент на виробі. Довгі рукави доповнені патами. Накладна кишеня в області грудей.Низ закруглений.
Блузка вільного крою - це просто і актуально.Вона стане чудовим доповненням вашого повсякденного і вечірнього гардеробу.

Розмір M
-довжина 64
-плечі 40
-пог 50
-рукав 61

Склад:
100% поліестер

Американський бренд Tommy Hilfiger був заснований у 1985 році. Бренд втілює основні риси стильної американської класики та пропонує свіжий погляд на класичний стиль. В асортименті продукції компанії є чоловіче, жіноче та дитяче взуття, яке шиється з матеріалів класу преміум. Торгова марка Tommy Hilfiger – бренд для всіх поколінь. Є магазини, відкриті у всьому світі. Томмі пишається тим, що має молоду та інноваційну команду, яка послідовно прагне винаходити нові проекти своїми творчими ідеями.
Бренд ніколи не створював нічого у своїй колекції, що б не носили люди. Томмі Хілфігер завжди створював та розробляв одяг, який люди хотіли б купити та носити.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був