Всі категорії
Додати товар

448.розкішна блузка в різнокольоровий принт модного бренду із швеції monki.

248 грн
Опис

Розкішна блузка в різнокольоровий принт модного бренду із Швеції Monki. Стан нової речі, стік.
Модель комфортної посадки за рахунок вільного прямого крою. Комір-стійка, із застібкою по спинці на гудзики на вирізі крапелька, створює ефектний акцент. Низ виробу закруглений. Така блузка відрізняється простотою та вишуканістю і виконана з шовковистої та приємної до тіла тканини, що забезпечує комфорт протягом усього дня.
Модель складе гармонійний комплект спідницям та штанам. Відмінний варіант для офісу та повсякденного виходу.

Розмір S.
-довжина 68
-плечі 39
-пог 50
-рукав 60

Склад:
97% поліестер - тканина нового покоління, матеріал дуже приємний на дотик і при одяганні речі, зносостійкий без втрати кольору, тканина не схильна до появи стійких заломів при зминанні, а найголовніше - проста у догляді.
3% еластан

Модний бренд Monki родом із Швеції. Він створений для представниць прекрасної статі, які прагнуть висловити свою індивідуальність за допомогою оригінального одягу. Яскраві принти, графіка та ексклюзивний декор є візитною карткою шведського бренду. У Monki проглядаються лінії урбаністичних тенденцій, залишаючи в одязі легкий стиль. Скандинавський бренд Monki відображає останні напрямки світу моди, які припадуть до смаку тим, хто бажає створити свій індивідуальний стиль.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари