Всі категорії
Додати товар

117.високої англійської якості віскозна блузка модного британського бренду laure ashley

180 грн з 14 Травень - додавайте до обраного

225 грн
Опис

Високої англійської якості віскозна блузка модного британського бренду Laure Ashley, вир-во Турція.
Вироби бренду Laure Ashley – це завжди жіночний та елегантний одяг, призваний підкреслити та прикрасити всі достоїнства жінки, при цьому залишаючись на піку світових модних тенденцій.
Модель приталеного силуету, з V-подібним вирізом та рукавом три чверті. Приталений силует блузки плавно підкреслює лінію талії .Головний акцент у виробі - драпірування по лінії грудей. Блузка виконана з комфортної, еластичної, віскозної тканини.
Як на роботі, так і на відпочинку Ви виглядатимете в цій блузці дуже жіночно та ефектно.

Розмір М.
-довжина 71
-плечі 36
- пог 41
- рукав 40 (3/4)

Склад:
95% віскоза
5% еластан

В одязі англійського бренду Laura Ashley - це тільки найкращі тканини з льону, шовку, бавовни, вовни, кашеміру, це завжди жіночний та елегантний одяг, покликаний підкреслити та прикрасити всі переваги жінки, при цьому залишаючись на піку світових модних тенденцій.Бренд Laura Ashley, характерними рисами якого є унікальні квіткові принти та візерунки, жіночність та елегантність ліній у поєднанні з простотою, цей унікальний стиль практичного романтизму, вирощений Лорою Ешлі з 1953 року, згодом стає культовим, щирим англійським стилем.
До речі, стиль одягу Laura Ashley був улюбленим стилем принцеси Діани – завжди надзвичайно вишуканою та витонченою, визнаною однією з найкрасивіших та найелегантніших жінок 20 століття.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Еластан

Схожі товари