Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

71.чарівна блузка в ясравий принт унікального американського бренду rick cardona.

255 грн
Опис

Чарівна блузка в ясравий принт унікального американського бренду Rick Cardona.
Доповнювати образ та будувати свій стиль з одягом марки Rick Cardona – це неймовірне задоволення. Вироби цього бренду дарують жінкам не лише комфорт, а й чудовий унікальний стиль.
Модель прямого силуету має круглий виріз горловини.Красива блуза в яскравий принт додасть діловому образу елегантності та жіночності. Така модель відрізняється практичністю та універсальністю. Ошатно обіграна, за рахунок рукавчика із широким воланом. Модель, виконана з якісного еластичного матеріалу, стане відмінним варіантом як для ділового, так і для вечірнього образу.

Розмір XL.
-довжина 63
- плечі 55
-пог 42
-рукав 41

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Rick Cardona (Рік Кардона) - американський бренд стильного жіночого одягу, взуття та аксесуарів, що належить німецькому холдингу.
Для більшості жінок улюбленим заняттям є розмови про моді, вивчення всіх модних новинок. Все це лежить в основі формування їхнього унікального власного стилю одягу. Але найцікавішим заняттям можна сміливо назвати шопінг та прогулянки по різних магазинах. На це жінки готові витрачати багато часу і йти на небувалі жертви. Вони можуть терпіти біль і дискомфорт заради краси, але ніколи не відмовляться зняти стильні туфлі на величезному підборі або спідницю, яка сковує рухи. Таких жінок чимало, але є, проте, представниці прекрасної половини людства, які комфорт та зручність ставлять на перше місце при виборі одягу чи взуття. Серед таких жінок можна знайти шанувальниць торгової марки з Нью-Йорка Rick Cardona. Вироби цього бренду дарують жінкам не лише комфорт, а й чудовий унікальний стиль.
Своєму швидкому розвитку та зростанню популярності на ринку багатьох країн світу торгова марка Rick Cardona завдячує всесвітньо відомому німецькому холдингу Otto. Саме ця компанія допомогла бренду розкрутитись у країнах Європи. Завдяки цьому тепер вироби марки можуть собі дозволити не тільки жительки США.
США — країна, яка одразу асоціюється з необмеженою свободою та небувалим самовираженням. Таким є і характер бренду Rick Cardona, народженого в Америці. Продукція компанії завжди радує своєю незвичністю та сміливими рішеннями, які дизайнери втілюють з легкістю. Кожна леді швидко знайде для свого гардеробу улюблену річ, яка там не висітиме просто так. Дизайнери створюють одяг для жінок, які впевнені в собі, вміють вибрати той чи інший костюм, що дозволяє підкреслити всі його переваги, і, відповідно, приховати недоліки. Шанувальниками марки є жінки різного віку: і юна кокетка, і жінка старшого віку знайде серед асортименту щось своє, унікальне.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Синій
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Матеріал:
Поліестер Еластан
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був