Всі категорії
Додати товар

374.приголомшлива блузка з плісе модного люкс бренду з данії designers remix.

450 грн
Опис

Приголомшлива блузка з плісе модного люкс бренду з Данії Designers Remix. Стан нової речі, сток. Ціна на офіційному сайті 139€=5569грн..
Дизайнери Designers Remix з дня заснування і до сьогодні дотримуються однієї філософії: дати можливість кожній жінці відчути себе красивою та бажаною, не втрачаючи при цьому своєї індивідуальності та ореолу загадковості.
Модель вільного силуету, з довгим рукавом реглан та круглим вирізом горловини. Широкий рукав під манжету. Низ виробу на широкій еластичній гумці. Головний акцент в блузці-оригінальне пліссе у верхній частині виробу.
Дана модель припаде до смаку кожній модниці, так як дана річ універсальна і не вийде з моди, в ній завжди доречно буде з'явитися як на діловій зустрічі, вечірці, святкуванні або просто для вечірнього променаду. Така блузка від Designers Remix для впевнених у собі жінок, які сміливо експериментують зі своїм образом вона допоможе щодня відчувати себе неповторною , красивою і стильною.

Розмір М.
-довжина 58
- пог 55
-рукав від горловини 70

Склад:
100% поліестер

Бренд Designers Remix із Данії– це дивовижна, яка виходить за рамки звичайного, витонченість у кожній моделі. Ті, хто не бажає сліпо дотримуватись модних тенденцій, але при цьому прагне створити власний стиль, унікальний і сучасний, легко може досягнути задуманого з одягом торгової марки Designers Remix. Оригінальні, але доречні акценти, зухвалі, але привабливі поєднання фактури та кольору, незвичайні, але завжди чуттєві силуети — цей одяг для впевнених у собі жінок, які сміливо експериментують зі своїм образом.
Бренд Designers Remix був заснований у 2002 році дизайнером Шарлоттою Ескілдсен та менеджером Нілом Ескілдсен. Скандинавське коріння засновників компанії незмінно привносить у кожну створену колекцію яскраву самобутність, талановито поєднуючи її з жіночністю та спокусливістю. Треба сказати, що саме це робить моделі Designers Remix не просто цікавими та привабливими, а й легко впізнаваними.
Спочатку компанія виробляла виключно жіночий модний одяг, пізніше колекції бренду стали представляти і дитячі моделі. Дизайнери Designers Remix з дня заснування і до сьогодні дотримуються однієї філософії: дати можливість кожній жінці відчути себе красивою та бажаною, не втрачаючи при цьому своєї індивідуальності та ореолу загадковості. Ще однією метою Шарлотти стало створення такого одягу, який залишався б актуальним і модним через роки. І з цим складним і, здавалося б, нездійсненним завданням компанія безперечно справляється.
Designers Remix (Дизайнерс Ремікс) - датська торгова марка одягу, взуття та різноманітних аксесуарів для жінок та дівчаток.
Бренд Designers Remix – це дивовижна, яка виходить за рамки звичайного, витонченість у кожній моделі. Ті, хто не бажає сліпо наслідувати модні тенденції, але при цьому прагне створити власний стиль, унікальний і сучасний, легко досягнутий задуманого з одягом торгової марки Designers Remix. Оригінальні, але доречні акценти, зухвалі, але привабливі поєднання фактури та кольору, незвичайні, але завжди чуттєві силуети — цей одяг для впевнених у собі жінок, які сміливо експериментують зі своїм образом.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер
Стиль:
Вечірній Святковий

Схожі товари