Всі категорії
Додати товар

Ніжна легка блузка стильного скандинавського бренду lindex

244 грн
Опис

Ніжна легка блузка стильного скандинавського бренду Lindex. Стан нової речі, сток.
Блузка вільного силуету з довгим рукавом реглан.Низ рукава, кругла горловина та низ виробу оформлений трикотажною манжетою однотонного чорного коьору.Виконана з легкої тканини в ніжний принт.
Така блузка допоможе урізноманітнити та створити модний, стильний образ своїй господині.

Розмір М.
-довжина 56
-пог 59
-рукав від горловини 71

Під скандинавською маркою Lindex випускається жіноча білизна та одяг для жінок, а також дитячий одяг. Ця торгова мережа є однією з найвідоміших у Північній Європі. Магазини «Lindex» знаходяться у Швеції, Норвегії, Фінляндії, Естонії, Латвії, Литві та Чехії, їх понад 350. Бренд належить фінському концерну «Stockmann». У мережі магазинів Lindex (Ліндекс) широко представлені сучасні та модні речі різних моделей та розмірів впевнених у собі та елегантних жінок з гарним смаком. «Мода» - це ключове слово в компанії, оскільки акцент зроблено на дотримання останніх її тенденцій під час створення колекцій.
Бізнес-концепція Lindex проста: запропонувати надихаючі, стильні, актуальні і водночас доступні речі для модників і модниць, у тому числі найменших. Асортимент бренду включає кілька різних ліній, що безперервно оновлюються в рамках жіночого одягу, білизни, дитячого одягу та косметики. Мода бренду створюється професійною командою дизайнерів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари