Всі категорії
Додати товар

513.дивовижна принтована блузка на запах успішної іспанської компанії mango

258 грн
Опис

Дивовижна принтована блузка на запах успішної іспанської компанії Mango, вир-во Морокко.Стан нової речі, сток.
Модель вільного силуету з застібкою по спинці спинці на декоративний гачок.Блузка оригінального виконання на запах по переду виробу та спинці зробить Ваш образ дійсно чарівним.Така блузка- універсальне рішення для будь-якої фігури.Вільно драпіруючись, блузка задає свій силует, в якому вам завжди буде комфортно.
Таку блузу можна сміливо включати в урочистий гардероб і вдягати з урочистих випадків. Чудова жіночна модель підкреслить вишуканий смак своєї власниці.

Розмір М.
-довжина 65
-плечі 39
-пог 52
-рукав 62

Склад:
100% поліестер

Mango - це найбільша компанія з виробництва модного одягу, взуття, сумок та аксесуарів для жінок та чоловіків.
Mango є одним з найвідоміших брендів жіночої моди в середній ціновій категорії, що пропонує всі найактуальніші та найцікавіші тренди сучасного одягу, взуття, прикрас та сумочок у своїх досить доступних за цінами колекціях.
Іспанський бренд Mango належить до найдинамічніших брендів у сегменті fast fashion. Концепція успіху Mango досить проста - це успішна інтерпретація найяскравіших і найнезвичайніших трендів світової індустрії моди в більш практичні та масові колекції одягу, взуття та аксесуарів для дівчат та жінок. Сьогодні імперія Mango налічує близько 2415 магазинів у 107 країнах світу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари