Всі категорії
Додати товар

512.чудова віскозна блузка у квітковий принт бренду преміум класу з данії soaked in luxury.

186 грн
Опис

Чудова віскозна блузка у квітковий принт бренду преміум класу з Данії Soaked In Luxury.
Модель приталеного силуету, з коротким рукавом, круглим вирізом і застібкою на потайну блискавку по спинці. По низу виробу блузка доповнена ефектним декоративним елементом-подвійними воланами. Блузка виконана з 100% високоякісної віскози, завжди приємно лягає на шкіру і вражає своїми характеристиками використання.
Якщо ви бажаєте створювати модні образи з елементами романтизму, варто звернути увагу на стильну блузку з воланами.

Розмір S.
-довжина 63
-плечі 38
-пог 49
-пот 45

Склад:
100% віскоза

Soaked In Luxury – датський бренд жіночого одягу преміум класу. Одяг марки виготовляється з дорогих матеріалів з використанням інноваційних технологій, тому він має чудовий зовнішній вигляд, бездоганно сідає на фігуру, відрізняється особливим комфортом та практичністю. Крім того, одяг з Данії Soaked In Luxury дуже стильний, відповідає останнім модним тенденціям.
Хто вибирає одяг Soaked In Luxury? Вишукані пані, які цінують якість, вибирають небанальні ділові образи та вміють рахувати. Незважаючи на високий рівень одягу Soaked In Luxury, вона радує цілком прийнятною ціною, що робить її доступною кожній жінці.
Одяг із Данії Soaked In Luxury створює неповторні дорогі образи. У кожному предметі одягу Soaked In Luxury ви знайдете розкішну деталь, яка виділить жінку з натовпу, лео-принт, асиметричний крій, волани на рукавах або вишивка штучними перлами.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари