Всі категорії
Додати товар

472.лаконічна віскозна блузка в гарний квітковий принт успішного бренду з данії mbym

280 грн
Опис

Лаконічна віскозна блузка в гарний квітковий принт успішного бренду з Данії mbyM,.Стан нової речі, сток.
Стиль mbyM гармонійно поєднує у собі розкіш високої моди та елегантність простоти. В результаті виходять дивовижні колекції з особливим стилем.
Додайте барв у свій гардероб із цією чарівною блузкою з яскравим квітковим принтом. Модель виконана в класичному фасоні: прямий силует,довгі рукави на манжеті, класичний комір з лацканами та застібка на два ряди гудзиків.Блуза виготовлена ​​з розкішного, м'якого, віскозного матеріалу, що забезпечує додатковий комфорт. Поєднуйте їх із улюбленими джинсами, щоб створити повсякденний образ.
Вільно драпіруючись, блузка задає свій силует, в якому вам завжди буде комфортно. До того ж вона чудово поєднується з будь-якими спідницями та брюками завдяки своєму класичному фасону.

Розмір М.
-довжина 60
-плечі 42
-пог 51
-рукав 60

Склад:
100% віскоза

Бренд mbyM можна назвати одним із найуспішніших у датській корпорації MESSAGE. Він був створений у 2003 році для того, щоб заповнити прогалину, що виникла на ринку, в яскравих, ультрамодних і жіночних топах, сукнях і спідницях. До 2009 року бренд виріс до самостійної колекції, що має унікальний стиль, що водночас втілила в собі основні тенденції моди сезону.
mbyM – це єдиний бренд у компанії MESSAGE, який удостоєний честі бути представленим на Копенгагенському тижні моди.
Бренд ґрунтується на топах, спідницях та сукнях, поєднуючи при цьому привабливий рівень цін поряд із високою якістю.Бренд орієнтований на дівчат віком від 18 до 35 років.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Принт:
Квітковий
Матеріал:
Віскоза
Стиль:
Класичний Повсякденний

Схожі товари