Всі категорії
Додати товар

180.стильна блузка в принт з баскою успішного іспанського бренду zara

294 грн
Опис

Стильна блузка в принт з баскою успішного іспанського бренду Zara. Стан нової речі, сток.
Блузка модного, вільного силуету, з круглим вирізом горловини та короткими рукавчиками. По лінії талії виріб відрізний та ефектно доповнений баскою.Виготовлена з еластичної,комфортної тканини в різнобарвний принт.
Така стильна блузка-це вишуканий елемент гардеробу, який підійде на всі випадки життя! Модель відмінно доповнить комплект із спідниць або штанів.

Розмір S.
-довжина 69
-пог 47

Склад:
95% поліестер
5% еластан

Напевно, в сучасному світі важко знайти людину, яка б не знала про іспанський бренд одягу, як Zara. Понад 2000 магазинів на всіх континентах роблять Zara однією з найбільших мереж продажу одягу у світі.За кілька років приголомшливого успіху марка Zara перетворилася на найбільший текстильний концерн Inditex.У речах Zara ходять королеви та студентки, кінозірки та клерки. Цей бренд належить до найбільш продаваних у всьому світі. Темні паперові пакети із цих магазинів можна зустріти на вулицях міст по всьому світу.
Особливістю одягу Zara є дизайнерський підхід, над концепцією нових лінійок невтомно працюють кілька сотень дизайнерів. Zara завжди тримає руку на пульсі моди, одна з перших реагує на нові модні тенденції і завжди враховує побажання клієнтів.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари