Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

519.яскрава блузка в квітковий принт популярної британської марки new look

188 грн
Опис

Яскрава блузка в квітковий принт популярної британської марки New look.
Блузка вільного прямого силуету – це завжди жіночно, елегантно, ошатно. Овальний виріз горловини виконаний із зав'язками, які легко перетворюються на бант на шиї, що прикрашає виріб. Низ виробу прямий. По спинці застібка на блискавку. Блузка виконана з легкої приємної до тіла шовковистої тканини в ніжний квітковий принт. Тканина відрізняється гарною зносостійкістю та простотою у догляді. Глибокий насичений колір тканини дозволяє сміливо експериментувати з фактурою та колірними рішеннями інших елементів образу.
Чудова жіночна модель підкреслить вишуканий смак своєї власниці.

Розмір XXL.
-довжина 54
-плечі 39
-пог 55
-рукав 61

Склад:
100% поліестер

New look являє собою популярну британську марку, відому на весь світ, більшість нових колекцій цього бренду розлітається з прилавків, немов гарячі пиріжки.New look займається випуском стильного високоякісного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок та, звичайно ж, дітей.
Головне те, що одяг брендуNew look недорогий і доступний; розрахований, насамперед, на покупців із середнім рівнем доходу. При виготовленні одягу, взуття та аксесуарів бренд використовує тільки натуральні тканини, шкіру, ультрамодні камені і т.д. New look – дивовижна торгова марка, яка за короткий проміжок часу змогла залучити до себе покупців по всьому світу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був