Всі категорії
Додати товар

455.вишукана блузка у білий горох легендарного американського бренду abercrombie & fitch

289 грн
Опис

Вишукана блузка у білий горох легендарного американського бренду Abercrombie & Fitch.Стан нової речі, сток.
Девіз Abercrombie & Fitch "розкіш у повсякденності". У казуальному одязі це виявляється у дуже високій якості виробів і якомусь абсолютно фантастичному крої.
Стильна блузка в модний горошок приталеного силуету з довгим рукавом на еластичній гумці та застібкою на гудзики. Вона пошита по фігурі. V-подібний виріз із зав'язкою на бант і баска по низу виробу є гідним декором моделі. Блузка на підкладці. Виконана з легкого ніжного шифону в стильний принт- дрібний білий горошок на чорному тлі. Вона ідеально виглядає, добре сидить, легка та повітряна, допоможе створити образ стильної та незалежної дами.
Така блузка підійде не тільки для офісної роботи, а й відвідування ресторану, театру, вечірнього клубу та будь-якої урочистої події.Ну а щоб образ виглядав вишукано та лаконічно, найкраще все-таки носити її з однотонним низом та аксесуарами.

Розмір XL.
-довжина 57
-плечі 43
-пог 55
-пот 47
-рукав 61

Склад:
100% поліестер

Історія Abercrombie & Fitch бере свій початок у 1892 році, коли Девід Аберкромбі (David Abercrombie) відкрив невеликий магазин на березі моря та маленьку фабрику в Нью-Йорку. Згодом компанія пройшла довгий шлях від торгівлі спортивними товарами до створення власної лінії модного одягу, яка в недавньому минулому була доповнена парфумерією, що також випускається під брендом Abercrombie & Fitch. зокрема для риболовлі, яхтингу, занять гольфом, а також молодіжний одяг casual. Фірмовим знаком компанії є лось, а девізом – «розкіш у повсякденності». І не дарма, адже сьогодні купити Abercrombie & Fitch – це не просто придбати чергову пару штанів чи светр. Це означає дотримуватися певного стилю життя, якого дотримуються енергійні, незалежні та сексуальні юнаки та дівчата. В одязі легендарного бренду кожен чудово почувається як на ранковій пробіжці, так і у вишуканому ресторані.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Особливості крою:
Приталені
Застібка:
Зав'язки
Принт:
У горох Без принту
Матеріал:
Поліестер
Стиль:
Вечірній Повсякденний Спортивний
Декор:
Бант

Схожі товари