Всі категорії
Додати товар

113.розкішна блуза в анімалістичний принт бренду класу люкс з італії мax мara

499 грн

розпродаж до 10 Травень

349 грн
Опис

Розкішна блуза в анімалістичний принт бренду класу люкс з Італії Мax Мara.Стан нової речі, сток.
Красива блуза в трендовий анімалістичний принт додасть вашому образу елегантності та жіночності. Така модель відрізняється практичністю та універсальністю. Ошатно обіграна за рахунок оригінального коміру та драпіруванн по лінії талії.
Модель, виконана з якісного еластичного матеріалу, стане відмінним варіантом як для ділового, так і для вечірнього образу.

Розмір XL.
-довжина 55
- пог 43+ (тягнеться дуже добре)

Склад:
92% lana wool
8% elastan

Складно знайти хоча б одну людину, що крокує в ногу з часом, яка хоча б раз у житті не почув про модний бренд MaxMara. Але мало хто замислювався, що над такою популярністю стоїть копітка робота вже понад 60 років. Весь цей час бренд MaxMara залишався вірним якості, лаконічному стилю та образу впевненої та сучасної жінки. Цей гігант модної індустрії, не зраджуючи собі, ніколи не прагне вхопити за хвіст мінливу моду, створюючи актуальні моделі протягом десятиліть. Така стратегія приводить все більше шанувальників у затишні обійми іменитого бренду.MaxMara сьогодні займає гідне місце у світовій індустрії моди. Компанія впевнено утримує третє місце з виробництва одягу в Італії. Вона відображає все, що прийнято називати фразою «зроблено в Італії».

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Коричневий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Вовна Еластан
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари