Всі категорії
Додати товар

194.неповторна дизайнерська блузка італійського преміум бренду liu-jo, оригінал 100%

699 грн
Опис

Неповторна дизайнерська блузка італійського преміум бренду Liu-Jo, оригінал 100%. Стан нової речі, сток.Ціна на офіц. сайті до 6000 грн.Абсолютно нова, тільки без бірок.
Творча філософія бренду Liu Jo спрямована на те, щоб підкреслити красу жінки та її граціозність. Одяг з італійськими нотками розкоші та ідеальної якості сподобаються цілеспрямованим, діловим та люблячим красу молодим людям.
Прямий крій, круглий виріз горловини,лаконічність, приємна до тіла тканина, благородний нарядний білий колір. Всі якості блузки буквально закохують у себе.Низ виробу фігурний з невеликими розрізами. По спинці виріз-крапелька з застібкою на гудзик.Модель прикрашена оригінальним лускатим декором по переду виробу.Цей декор надає вишуканості блузці.
Така неймовірно стильна блуза ідеально вписується і в романтичний, і в елегантний, і діловий стиль та надасть образу неперевершеної чарівності.

Розмір L.
-довжина 65
-пог 46

Liu Jo - італійський преміум бренд модного жіночого одягу, який давно став символом вишуканої елегантності та неповторного стилю. Історія італійського бренду Liu Jo почалася в 1995 році в містечку Капрі. Всього за кілька років компанія вийшла на національний і міжнародний рівень. Юний, рішучий і спокусливий стиль бренду Liu Jo виходить за рамки, завойовуючи нових шанувальників своїм романтизмом і елегантністю. Бренд використовує тканини високої якості, такі як шовк, вовна, бавовна, і дотримується головної концепції - зберегти у своїх виробах особливу витонченість. Liu Jo не робить ставки на модні тенденції, для бренду важлива індивідуальність особистості. Саме тому кожна колекція Liu Jo надзвичайно вишукана і витримана в чуттєвому італійському стилі. Liu Jo представляє неповторні витончені колекції, що підкреслюють особливий, оригінальний стиль: Black Label, White Label, Gold Label, Accessories, Shoes, Sport і Blue Denim! Кожна колекція демонструє магію сучасної жінки та додає образу неперевершеної чарівності.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Сезон:

Схожі товари