Всі категорії
Додати товар

405.чудова блузка в гарний квітковий принт бренду із данії only

286 грн
Опис

Чудова блузка в гарний квітковий принт бренду із Данії Only. Стан нової речі, сток.
Зручна, комфортна блузка, яка обов'язково буде дарувати гарний настрій власниці та оточуючим. Модель вільного прямого силуету, з круглим вирізом горловини та рукавом три чверті. По спинці застібка га блискавку Виконана з комфортної у використанні шовковистої тканини в квітковий принт.
Таку блузку можна комбінувати з джинсами, штанами або спідницею - у будь-якому варіанті Ви завжди виглядатимете привабливо.

Розмір М.
-довжина 60
-плечі 40
-пог 52
- рукав 43

Only (Онлі) – датський бренд, що спеціалізується на виробництві жіночого одягу. Основу концепції марки становлять три основні характеристики: яскраві образи, оригінальність та комфорт. Only створюють колекції для дівчат, які працюють та активно відпочивають, для яких важливі індивідуальність та свобода самовираження. Усі колекції бренду розробляються відповідно до тенденцій світової моди.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари