Всі категорії
Додати товар

525.бездоганного крою та високої якості блузка модної американської марки velvet by...

358 грн

розпродаж до 24 Травень

286 грн
Опис

Бездоганного крою та високої якості блузка модної американської марки Velvet by Graham & Spence. Стан нової речі, сток.Ціна на офіційному сайті 230 £=11305грн.
Модель з приталеним силуетом підкреслює витонченість форм за рахунок стриманих акцентів, що запам'ятовуються. Лаконічний круглий виріз горловини, застібка на гудзики по всій довжині під потайною планкою, подовжена спинка. Виріб з довгим рукавом з застібкою на гудзик. По спинці кокетка.Блузка прикрашена акуратними защипами з переду виробу.Виріб виконаний з якісного 100% віскозного матеріалу.Тканина відрізняється гарною зносостійкістю та простотою у догляді.
Таку блузу можна сміливо включати в урочистий гардероб і вдягати з урочистих випадків. Чудова жіночна модель підкреслить вишуканий смак своєї власниці.

Розмір М.
-довжина 77
-плечі 42
-пог 54
-пот 50
-рукав 58

Склад:
100% віскоза

Модна американська торгова марка Velvet by Graham & Spence з'явилася порівняно недавно – 1997 року. Дженні Грехем і Тоні Спенсер спочатку планували предстивити світу виключно футболки класу люкс, які б відображали життя Каліфорнії.
Але з успіхом лінійка товарів бренду суттєво розширилася. Сьогодні під маркою Velvet by Graham & Spence випускаються абсолютно всі види одягу, у тому числі строгий та елегантний.
Небувалою популярністю у покупця користуються футболки для повсякденного носіння, шикарний трикотаж і, звичайно, вироби з деніму.Вироби Velvet by Graham & Spence характеризуються бездоганним кроєм і високою якістю матеріалів, що використовуються. Виробництво товарів здійснюється у Сполучених Штатах Америки.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари