Всі категорії
Додати товар

93.вишукана якісна блузка в принт відомого шведського бренду h&m

256 грн
Опис

Вишукана якісна блузка в принт відомого шведського бренду H&M.Стан нової речі, сток.
Жіноча блуза в принт - це річ, яка повинна бути в гардеробі кожної жінки. Виготовлена з м'якої та шовковистої на дотик тканини. Вільний крій оверсайз, з V-подібним вирізом в тандемі з коміром-стійкою. Довгі рукава, доповнені широкою манжетою з застібкою на гудзики, додають легкості та жіночності.По спинці кокетка з зустрічною складкою. Низ виробу з актуальним заокругленням.
Блузу легко комбінувати з іншими елементами одягу. Ідеально підійде для прогулянки з друзями, побачення або більш формальних зустрічей. Вона буде добре виглядати в поєднанні як з елегантними штанами, так і з джинсами.

Розмір на бірці вказаний XS, модель оверсайз.
-довжина 72
-плечі 49
-пог 52
- рукав 60

Склад:
100% поліестер

Відомий шведський бренд H&M пропонує модний та якісний одяг для жінок, чоловіків, підлітків, дітей та вдома.Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ Асортимент включає все: від сяючих нарядів та ексклюзивних дизайнерських колекцій до повсякденних основ та високоефективного одягу для йоги, щоб допомогти шанувальникам моди по всьому світу знайти свій особистий стиль. А поняття якості для шведської компанії полягає не тільки в тому, щоб переконатися, що товар відповідає запитам та очікуванням споживачів або перевершує їх: незмінною умовою якості в H&M вважають те, що продукція має бути вироблена у відмінних умовах. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?