Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

360.відмінна зручна блузка в анімалістичний принт модного німецького бренду peter hahn

269 грн -21% 215 грн
Опис

Відмінна зручна блузка в анімалістичний принт модного німецького бренду Peter Hahn.Стан нової речі, сток.
Peter Hahn є одягом для справжніх цінителів якості, ексклюзивності та краси.
Модель зручного, вільного, прямого крою, з круглим вирізом горловини та коротким рукавом. Приємна на дотик, ідеально сідає по фігурі, в ній дуже комфортно і зручно( на жаль бірки із складом тканини зрізані, за відчуттями виріб виготовлений із бавовни).Виріб такого крою можна носити у вільному варіанті або заправленим у штани або спідницю.
Блузка з принтом ефектно виглядатиме з однотонним одягом,а прямий крій робить її особливою і стильною.

Розмір L.
-довжина 61
- плечі 41
-пог 50

Компанія Peter Hahn GmbH була заснована далекого 1964 року, в німецькому місті Вінтербах. Спочатку було налагоджено виробництво виробів із вовни лами. Через сім років до асортименту додалися предмети гардеробу з інших натуральних матеріалів.
Сьогодні Петер Хан – це німецьке підприємство, що спеціалізується на продажі брендових речей у Німеччині. Фірма має свій власний інтернет-магазин, а також випускає паперовий друкований каталог. Основним напрямком компанії і досі залишається виробництво предметів гардеробу, що відповідає модним тенденціям та лініям. Модно, солідно та зі смаком.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон: