Всі категорії
Додати товар

Вишукана легка блузка з декором успішного датського бренду by malene birger

248 грн
Опис

Вишукана легка блузка з декором успішного датського бренду By Malene Birger.
Витончені силуети, легкі тканини, вишуканість деталей та елегантність – все це повною мірою втілюється в колекціях By Malene Birger.
Блузка виконана в оригінальному крої: вільний силует, застібка на один гудзик по горловині. Виріз горловини округлий з м'якими складками. У моделі ефектного крою рукав: відрізний посередині, що розширюється і зібраний на резинку по низу. Краса цієї моделі - приємна, ніжна, шовковиста тканина і оригінальний декор по переду виробу. Блузка доповнена поясом.
Така блузка займе гідне місце у будь-якому гардеробі.

Розмір S.
-довжина 57
-пог 48
-пот 42
-рукав від горловини 67

Молодий та амбітний бренд заснований у Данії у 2003 році. Марка відома гармонійним поєднанням традиційних скандинавських мотивів та сучасної моди.За основу концепції марки автори взяли творчо переосмислену класику Голлівуду, елегантність, виражену через гостру сексуальність. Колекції By Malene Birger орієнтовані на незалежних та творчих жінок. Філософія бренду ґрунтується на щирому прагненні надихнути жінок здійснити те, про що вони давно мріяли, жити так, як вони завжди хотіли. Цей міжнародний бренд із любов'ю створює сучасну класику.By Malene Birger дає можливість відчути свободу та підкреслити свою неповторність.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 36/S/44
Сезон:
Продавець
val1109
Брендовий одяг
Супер-продавець
Кривий Ріг
92% виконаних замовлень
Був

Схожі товари