Всі категорії
Додати товар

Темно синя стильна вільна блуза в квітковий принт р. m l /38-40, від laurel

160 грн -10% 145 грн
Опис

Оплата на карту Приват Банку. Перед покупкою , ознайомтеся з розділом "Про мене". Уточнюйте наявність. Блузка в ідеальному стані нової речі. Дуже легка і приємна до тіла. Колір темно-синій , принт: спокійні коричневий, слонової кістки, синій,гірчичний. Фасон рівний, вільний стиль оверсайз. Матеріал не тягнеться, не просвічує. Розмір вказаний 38 - M, можна спробувати на L. Орієнтуйтеся по мірках. Заміри: Довжина від вирізу горловини поруч з плечем спереду - 67,5 Довжина від горловини по середині ззаду - 63,5 Бічний шов - 38 Плече - рукав від горловини - 24 ПОГ ( під пахвами) - 64 ПІТ - 54,5 ЗА ширина внизу - 55. Низ рівний. Всі виміри зроблені поверх вироби в спокійному стані. LAUREL — німецький бренд, який випускає якісну, стильну і модну жіночу одяг в сучасному стилі. Ви любите випромінювати жіночність і не боїтеся експериментувати з візерунками і кроєм? Розраховуєте на те, що зможете носити свої речі багато разів? Відмінна якість — це важливо для вас? В такому випадку, сподобається нова колекція Laurel. Цей німецький виробник славиться розкішним одягом, яка не повинна бути в гардеробі кожної поважаючої себе модниці. Laurel — всесвітньо відомий бренд преміум-класу з Німеччини. Торгова марка створює стандарти в світі моди класу люкс. Філософія Лаурель полягає у виготовленні речей, які відображають силу, впевненість у собі, динамізм і незалежність сучасної жінки. Laurel — це бренд класу люкс, але адаптований до повсякденних потреб, комфорту і зручності. Завдяки цьому він сприяє бездоганною елегантності кожен день. Ідеальні крої, інноваційні рішення, благородні тканини — жіночий одяг Laurel. Бренд Laurel був створений як частина групи Primera AG, що належить визнаному дому моди Escada. Заснована в 1978 році колишньою моделлю Маргаретой Лей Ескада, торгова марка з самого початку відзначала успіхи завдяки своїм жіночним, ніжним покроям. В даний час ця німецька компанія з Мюнхена налічує більше 1500 співробітників по всьому світу. Серед її найбільш знаменитих клієнток була Діана, принцеса Уельська, яка вибрала стильний бренд, щоб відвідати Берлін в 1987 році, і актриса Кім Бесінджер, отримувала премію Оскар в 1998 році. Laurel була частиною Escada до 2009 року. Однако по сей день она ничего не потеряла из-за роскоши, которой славится ее материнская компания. Команда дизайнеров создает платья, которые излучают женственность, пальто, свитера и брюки в среднем ценовом сегменте для современных модниц, предпочитающих практичность. Сочетания узоров, кружев и ремешков притягивают взгляд и радуют. Вневременные брюки-сигареты приобретают современное измерение благодаря цветочному принту, напоминая об искусстве японской живописи. В обширной коллекции Лаурель вы обязательно найдете что-то для себя.
Бренд Лаурель — шик для современной женщины.
В творениях Laurel вы будете наслаждаться своим образом каждый день. Благодаря превосходному качеству и женственному крою платья идеально подходят как для офиса, так и для торжественного ужина и случайного свидания. Если вас интересует мир высокой моды, но непомерно высокие цены на одежду от лучших дизайнеров отпугивают, закажите платье Laurel. Этот немецкий бренд прекрасно сочетает в себе оба мира — первоклассный дизайн и доступную цену.
Смелые, геометрические формы, интересный дизайн и яркие цвета — так в нескольких словах можно охарактеризовать женские коллекции одежды и аксессуаров бренда Laurel. Каждой женщине, которая хочет выделяться и создавать неординарные луки, следует ознакомиться с предложениями этого бренда.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Принт:
З геометричним принтом З квітковим принтом

Схожі товари