Всі категорії
Додати товар

Блуза зі 100% шовку з квітковим малюнком tara jarmon sandro maje

399 грн
Опис

Блуза зі 100% шовку з квітковим малюнком Tara Jarmon

З цим розкішним паризьким брендом високого класу ви завжди можете розраховувати на чудову якість і дизайн.

Пітер Пен комір.
Обтягнуті ґудзики.
Рукави завдовжки 3/4, які можна закатати.
Гарний квітковий сірий, білий, чорний, рожевий на сіро-коричневому тлі.

Tara Jarmon — це французький бренд жіночого одягу й аксесуарів, який має солідний успіх у жінок уже впродовж двадцяти років. Компанія має кілька підрозділів, кожен із яких займається окремим напрямком із закроювання та шиття ділового одягу або вечірніх платтів. Кожна модель, уособлює чистоту та життєрадісність жіночої душі, і створюється завдяки злагодженій праці дизайнера та технологів.

Багато в чому це помітно, завдяки ручній роботі над одягом і використанню високоякісних натуральних матеріалів. Таку структуру виробництва задала сама автор бренда та дизайнер Tara Jarmon, яку багато хто називає «колишня Коко Шанель». Сама Тара — урожування Канади та приїхала до Парижа наприкінці 80-х років. Вона є великою прихильницею стилю Одрі Хепберн і саме тому практично у всіх її колекціях досі є дух 60-х.

Приїхавши до Парижа, Тара познайомила з підприємцем-початківцем 51 Жармоном, який працював тоді над однією маркою чоловічого одягу. Йому не тільки сподобалася молода студентка, особливо він примітив її творчість, у що запропонував вкласти гроші. Їх інтереси були настільки однаковими, що внаслідок їхнього кохання був створений уже відомий бренд модного одягу Tara Jarmon. Головним дизайнерам і донині є успішна та життєрадісна Тара Жармон, яка в кожній своїй колекції показує, якою має бути сучасна жінка — елегантною, впевненою в собі та ніжною.

Сьогодні торгова марка Tara Jarmon — це вже не просто «виробничий цех» зі штаб-квартирою в Парижі, це високобюджетна дизайнерська компанія, яка налічує понад 80 монобрендових магазинів у всьому світі. До того ж Tara Jarmon — це всесвітньо відомий бренд, який із кожною новою колекцією досягає всі великі вершини популярності у світі високої моди, залишаючи конкурентів далеко позаду.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
lenalenalena
FRONECHKA
Супер-продавець
87% виконаних замовлень
Була

Схожі товари