Всі категорії
Додати товар

Стильна сорочка, блуза в клітину від тсм tchibo (чібо), німеччина, розмір s-m

245 грн
Опис

Стильная рубашка, блуза в клетку от ТСМ Чибо Германия. Отличное немецкое качество. Оригинал. Размер указан евро 38=украинский 44, возможно будет и на 46, ориентируйтесь на замеры. Замеры по верху изделия, возможна небольшая погрешность (код 079).

пог - 50 см
полуобъем в самом низу - 45 см
рукав - 62 см
плечи - 40 см
длина от плеча - 62 см

Блузка с мягким потоком ленцинг вискоза имеет круглый вырез с В-образным вырезом, облицовочным элементом и декоративным закрывающим элементом и карманным патч-карманом. Подол и манжеты на резинке.

Цвет: Красный клетчатый

материал: 100% вискоза (ленцинг)
Шановні покупці! Одяг бренду Чібо йде практично вся без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками та ярликами зі складом тканини та іншою інформацією.Інформацію беремо з офіційного сайту Чібо. Бирки зрізають на оригінальних ліцензійних речі! Сток. Відправка на наступний день після оплати будь-якою транспортною компанією за Ваш рахунок (Укрпошта -при отриманні). При відправленні товару за замовчуванням ставлю реальну оціночну вартість. Якщо хочете мінімальну оцінку - прохання написати це при замовленні. Економте на доставці - в наявності багато речей!!! Буду рада співпраці! Порядність та чесність гарантую! Уважно читайте опис, дивіться на заміри . Повернення і обмін не передбачений,з радістю відповім на всі Ваші запитання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза
Принт:
У клітинку

Схожі товари