Всі категорії
Додати товар

Класна стильна сорочка красивого кольору від street one, розмір 44, укр 50-52-54

349 грн
Опис

Класна стильна сорочка красивого глибокого насиченого кольору морської хвилі. Цікава тканина — не рівномірно-повне покриття барвником, є ефект варіння. Прикрашає сорочку та вертикальна градієнтна смужка на планці з ґудзиками та горизонтальні смужки на кишенях (відно на останньому фото). Чудовий склад — льон і бавовна.
Сорочковий комір. Застібається на ґудзичок, захованих у планку. Спереду над лінією талії дві накладні кишені. Занижена пройма (спущене плече)
Показала посадку на манекенах двох розмірів L і 3XL (параметри манекенів у оголошенні нижче), вважає, що в обох випадках має гідний вигляд! )
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі 61 (занижене плече),
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 58,
ПОТ 52,
ПОБ 59,
довжина 77.
Об'єми чорного манекена, см:
плечі 43,
ОГ 111,
ОТ 90,
ОБ 114
Об'єми жовтого манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Вирушаю Новою поштою або накладеним платіжом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою JUSTIN за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Зелений
Розмір:
  • 44/XXL/52
  • 42/XL/50
  • 46/3XL/54
Матеріал:

Схожі товари