Всі категорії
Додати товар

Зручна бавовняна сорочка із рюшами американського бренду tommy hilfiger

238 грн
Опис

Зручна бавовняна сорочка із рюшами американського бренду Tommy Hilfiger.
Модель з довгим рукавом на манжеті із застібкою на гудзик, класичним коміром з внутрішнім оздобленням. Центральна застібка з планкою на петлі та гудзики, декорована по всій довжині рюшами. По спинці притачна кокетка. Вільний крій з легкою талією підкреслить ваш силует. Завдяки закругленому подолу її можна носити поверх штанів, створюючи елегантний повсякденний образ. Сорочка виготовлена ​​з комфортного натурального бавовняного матеріалу.
Ідеально підходить не лише для певного випадку, а й як базова річ жіночого гардеробу.

Розмір М.
-довжина 64
-плечі 39
-пог 49
- рукав 63

Склад:
100% бавовна

Американський бренд Tommy Hilfiger був заснований у 1985 році. Бренд втілює основні риси стильної американської класики та пропонує свіжий погляд на класичний стиль. В асортименті продукції компанії є чоловіче, жіноче та дитяче взуття, яке шиється з матеріалів класу преміум. Торгова марка Tommy Hilfiger – бренд для всіх поколінь. Є магазини, відкриті у всьому світі. Томмі пишається тим, що має молоду та інноваційну команду, яка послідовно прагне винаходити нові проекти своїми творчими ідеями.
Бренд ніколи не створював нічого у своїй колекції, що б не носили люди. Томмі Хілфігер завжди створював та розробляв одяг, який люди хотіли б купити та носити

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:

Схожі товари