Всі категорії
Додати товар

Стильна сорочка/блузка у голографічну клітинку next. англія.

450 грн
Опис

Стильна сорочка/блузка у голографічну клітинку у синьо-сірих кольорах від відомого британського бренду Next. Преміальна якість тканини 100 % віскоза. EcoVero - це суперсучасна технологія, що демонструє прозорість всіх етапів виробництва та відповідальне ставлення до навколишнього середовища, що особливо важливо для споживачів, стурбованих станом навколишнього середовища. Сьогодні споживачі вимагають прозорості та знання про всі етапи виробництва, таким чином рітейл та марки повинні стати більш “відповідальними” і повинні знати, як виробляється готовий виріб, починаючи з виробництва волокна. Ось чому, щоб відповісти на вимогу, що росте з боку споживачів, індустрія знаходить рішення для створення міцного та прозорого виробничого ланцюжка. Запуск Lenzing EcoVero ознаменував для знаменитого австрійського виробника волокна новий етап у виробництві віскози, дружньої до довкілля з повною прозорістю на всіх етапах виробництва. Спеціальна система дозволяє Lenzing ідентифікувати волокно Lenzing EcoVero у готовому виробі навіть через довгий час після текстильних процесів та перетворень.
Що робить волокно Lenzing EcoVero дружнім до довкілля? Починаючи з фази виробництва віскози, в компанії Lenzing діє жорсткий регламент захисту навколишнього середовища, на впровадження якого та організацію екологічного процесу пішли роки. Виробничі потужності з виробництва волокна Lenzing EcoVero відповідають жорстким правилам Європейського Союзу Eco Label. Також Lenzing веде прозору політику із закупівлі сировини.
Волокно Lenzing EcoVero виходить із дерева, плантації якого також пройшли сертифікацію незалежних організацій. Але це ще не все: волокна EcoVero відповідають новітнім промисловим нормам з виробництва міцної віскози, заснованим на використанні міцного дерева (з сертифікатом FSC® - Forest Stewardship Council, або PEFC®, Pan European Forest Certification). Також екологічність процесу виробництва досягається за рахунок скорочення впливу на довкілля за допомогою меншого витрачання води та шкідливих викидів у порівнянні з традиційними способами виробництва віскози.

Класичний крій у вигляді довгої сорочки наче з чоловічого плеча. Комірець з округленими краями. Планка з ґудзик спереду. Довгі рукави на манжетах з ґудзиками. В комплекті йде новий запасний ґудзик. Спинка цільно скроєна, без кокетки. Спинка довша за перед. Ідеально поєднується з денімом синього кольору, як показано на фото. Добре сідає на фігуру 12 UK або 40 EU розміру.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
плечі 58 см
довжина рукава 56 см
ширина рукава 10 см
манжета 5 см
груди 56 (112) см
загальна довжина 88 см

В магазині ще багато унікальних речей https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
  • Сірий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза
Принт:

Схожі товари