Всі категорії
Додати товар

Стильна біла сорочка/блуза без рукавів від дорогого g-star raw, розмір l

599 грн
Опис

"Свою першу колекцію голландці G-STAR випустили 1989 року і відтоді не перестають дивувати. Сучасні конструкції «twisted legs» або «arc» міцно закріпили за собою перше місце в вуличному стилі. Неординарний дизайн, міцні тканини з фішками потертості, архітектурний підхід для створення моделей — ось лише невелика частина неординарності бренда G-STAR."
Цінова політика бренда на останньому фото.
Насправді нова — видно за станом і внутрішніми прапорцями!
Оригінальна стильна біла сорочка/блуза без рукавів із тканини білого кольору з невеликим 3D-ефектом.
Комір невисока стійка. Застібається на 5 гарних делікатних ґудзичок (є одна запасна), причому верхня ґудзичка на рівні грудей. Спереду оригінально зроблена маніжка з тканини з дрібними зборочками. Край виробу заокруглений.
Має добротний та дорогий вигляд!
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді, см:
плечі 37,
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 52,
ПОТ 53,
НОС 58,
довжина 76.
Об'єми манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Вирушаю Новою поштою або накладеним платіжом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою JUSTIN за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Поліестер Бавовна

Схожі товари