Всі категорії
Додати товар

Сорочка блакитна 'beanpole' 44-46р

400 грн
Опис

Сорочка в чудовому стані. Належить до лінійки Bean Pole Ladies, створеної 2001 року для молодих жінок віком від 20 до 30 років. Тканина тонка (180 грамів), міцна, плетіння "оксфорд" із білих і блакитних ниток. Фасон приталений (на спині дві довгі виточки), під кокеткою петелька, на грудях синя фірмова вишивка, низ дугою, ґудзики з полірованого натурального перламутру з гравіюванням, ластовиці, зашивні шви.

На оф сайті подібні стоять ~130 м'я

Склад: 100% бавовна

Мерки (на бирці 100 відповідає S):

плечі 39 см
НОГ 51 см
ПОТ 47 см
низ 50 см
рукав 59 см
довжина 67 см

Bean Pole — південнокорейський модний бренд, що належить компанії Samsung. Він виробляє «нео традиційну» сімейну моду. Бренд об'єднує і комбінує в одязі традиційну корейську та сучасну британську модну культуру. У результаті він став найкращим брендом у Південній Кореї; з трьома відділами дизайну в Кореї, США й Італії. З 2010 року співпраця із запросеними іменитими дизайнерами розпочала глобальне розширення бренда на закордонні ринки.
На логотипі бренда зображена людина, яка їздить на першому велосипеді-кенгуру (пенні-фартинг), яка символізує імідж бренда: «повернення до нових викликів і творчості». Крім того, логотип підкреслює британський стиль, до якого він прагне.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Блакитний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 36/S/44
Матеріал:

Схожі товари