Всі категорії
Додати товар

206.романтична сорочка високої якості із 100% льону німецького преміум бренду rene lezard

311 грн
Опис

Романтична сорочка високої якості із 100% льону німецького преміум бренду Rene Lezard.
Жіночий одяг марки робить жінок помітними скрізь. Як гарні французькі парфуми, одяг Rene Lezard залишає за собою довгий шлейф чарівності та романтизму.
Елегантна сорочка приталеного силуету, з класичним кміром та застібкою на гудзики на традиційній планці.Доповнена двома накладними кишенями на грудях.Рукав три чверті на манжеті з застібкою на гудзик.По спинці кокетка. Головна родзинка виробу- широка еластична резинка по спинці.Виконана із натуральної тканини-100% лляного полотна.Тканину льон можна назвати своєрідним подарунком природи людству. Вона натуральна та екологічна і має безліч корисних властивостей. Натуральний льон – єдиний матеріал, який здатний охолоджувати навіть у найсильнішу спеку.
Ідеально підходить не тільки для певного випадку, а й як базова річ жіночого гардеробу

Розмір М.
-довжина 63
-пог 49,5
-плечі 42
-рукав 44

Склвад:
100% льон

Rene Lezard – це німецька торгова марка, яка є виробником модного елітного одягу. Компанія представляє колекції чоловічого та жіночого вбрання. Кожна річ від Rene Lezard вирізняється неповторним дизайном, індивідуальним підходом до оформлення. Вся продукція виготовляється із високоякісних матеріалів. Бренд Rene Lezard випускає костюмні чоловічі та жіночі лінії, вишуканий дорогий трикотаж, сукні, спідниці, блузи, штани та сорочки. Продукція компанії відрізняється простотою та елегантністю, це основні риси марки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари