Всі категорії
Додати товар

Високої німецької якості бавовняна сорочка у смужку бренду з німеччини eterna

249 грн
Опис

Високої німецької якості бавовняна сорочка у смужку бренду з Німеччини Eterna. Стан нової речі, сток.
Крій приталений. Рукав 3/4, внизу на планці фірмова емблема.Сідає ідеально по фігурі. Сорочки Eterna виробляються з виключно якісного матеріалу, а саме швейцарської бавовни за технологією non-iron. Суть ефекту полягає в тому, що повітропроникність матеріалу зберігається, і при цьому тканина не зминається.
Ідеально підходить не лише для певного випадку, а й як базова річ жіночого гардеробу.

Розмір XL.
довжина 68
плечі 44
пог 59
піт 53
рукав 44

Склад:
100% бавовна

Eterna — один із найстаріших виробників елітних сорочок у Німеччині, торгова марка була заснована у 1863 році у Відні. Якість сорочок від бренду Eterna не викликає сумніву у модних критиків, комфорт досягає свого максимального рівня, а палітра кольору виразна і надзвичайно приємна для очей.
Сорочки та блузки для Eterna виробляються з виключно якісного матеріалу, а саме швейцарської бавовни. Використання новаторських технологій дозволило бренду Eterna перетворитися на одного з провідних виробників сорочок у світі. Одна з технологій NON-IRON була застосована брендом Eterna понад тридцять років тому. Суть ефекту полягає в тому, що повітропроникність матеріалу зберігається, але при цьому тканина не змінюється. Друга інновація, ефект ANTI-SMELL, полягає у запобіганні вбирання сторонніх запахів. Таким чином Ви можете бути впевнені, що Ваша сорочка Eterna завжди буде зберігати свою свіжість!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Сезон:
Матеріал:
Принт:

Схожі товари