Всі категорії
Додати товар

Сорочка блуза тонка бавовна сіра "caliban' 48р

1000 грн
Опис

Сорочка в ідеальному стані. Тканина дуже тонка (90 грамів), напівпрозора, світло-сірого кольору (ще світліша, ніж на фото). Фасон вільний, приталений (спереду та ззаду по дві додаткові фігурні шва), комір м'який, на грудях кишені з клапанами, рукав можна підвертати та фіксувати хлястиком на ґудзик, низ дугів, ґудзики з полірованого натурального перламутру, пришиті курячою лапкою.

На оф сайті подібні стоять ~200

Реальні фото за запитом.

Склад: 100% бавовна

Мерки (на бирці 46):

плечі 41 см
НОГ 53 см
ПОТ 48 см
низ 55 см
рукав 62 см
довжина 66 см

Кажуть, що в італійців стиль у крові. Блузки Caliban представляють країну, яка зробила моду національним справою. Три компоненти завжди відіграють важливу роль у Caliban: елегантність, незмінна якість та інтуїтивне відчуття стилю. Чи то барвисті принти, чи то чисті моделі, Caliban з першого погляду переконує ідеальною посадкою і в такий спосіб робить класичний предмет одягу абсолютним фаворитом.

Caliban був заснований 1979 року в Понтевко, де й донині розташована штаб-квартира та виробничі потужності бренда. Походження бренда насправді пов'язане з виробництвом чоловічих сорочок, і 2000 року він був розширений завдяки колекції, спеціально створеної для жінок. На щастя, тому що ці красиві елегантні блузки пропонують безліч ідей. Від повсякденних сорочок до ділових Caliban — для тих, хто стежить за модою, до витончених, але ніколи не надто відверті моделі, які ідеально підходять для модних тенденцій. Мода Caliban — це вишукана італійська елегантність і найкраща якість.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
98% виконаних замовлень
Був

Схожі товари