Всі категорії
Додати товар

Бездоганна бавовняна сорочка англійської марки hawes & curtis

196 грн
Опис

Бездоганна бавовняна сорочка англійської марки Hawes & Curtis.
Англійська марка Hawes & Curtis добре відома своїми сорочками з відмінним балансом ціни та якості. Матеріали, що використовуються цим брендом, відрізняються високою якістю і довговічністю, а дизайн у сорочок Hawes & Curtis класичний, перевірений часом.
Класична жіноча сорочка на ґудзиках з довгим рукавом потрібна всім. Сорочка приталеного крою з відкладним коміром. Виконана з 100% бавовняної тканини.
Наймоднішими та універсальними вважають саме класичні жіночі сорочки. Ідеально підходить не лише для певного випадку, а й як базова річ жіночого гардеробу. Образ з такою сорочкою можливий діловий, офісний та ошатний і найголовніше у будь-яку пору року.

Розмір М.
-довжина 63
-плечі 38
-пог 49
-пот 46
-рукав 60

Склад:
100% бавовна

Компанія Hawes & Curtis була заснована в 1913 році Ральфом Хоузом та Фредді Кертісом з метою створення високоякісного ексклюзивного одягу для чоловіків. З дитинства вони були визнані королівською сім'єю та аристократією; найбільш відомі герцог Віндзорський та граф Маунтбеттен.
Більше століття вони, як і раніше, відрізняються витонченим, розкішним стилем, проте тепер вони пропонують дизайн як для жінок, так і для чоловіків. У Hawes & Curtis якість продукції така ж висока, як і сто років тому. Вони також пропонують широкий вибір аксесуарів, щоб завершити бездоганний образ своїх клієнтів. Сьогодні стиль Хауза та Кертіса більше не обмежується королівською родиною; він доступний тим, хто цінує моду та виняткову якість.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:

Схожі товари