Всі категорії
Додати товар

Шикарна сорочка у квітковий принтlands' end supima cotton non iron made in indonesia

358 грн
Опис

Lands' End — найбільший американський бренд, що пропонує товари для всієї родини. Взуття, одяг, аксесуари, товари для дому, стильні аксесуари від сумок до валіз і багато іншого. Сьогодні Lands' End — це успішний сімейний бренд із широким асортиментом базового гардероба. Всі речі для дорослих і дітей надійні в носінні та виготовлені з матеріалів високої якості.
Шикарна сорочка у квітковий принт Lands' End Supima Cotton Non Iron made in Indonesia. Прямий крій. Планка та манжети на перламутрових ґудзиках. Гарний квітковий принт. Non Iron — легке прасування.
Розмір вказаний US 10 UK 14 DE 40 FR 42 (найкраще орієнтуватися за замірами)
Рукав 62 см
Плечі 41 см
НОГ 51 см
Довжина 69 см
Склад:
100% Supima Cotton — Супіму часто називають «кашеміром бавовн», оскільки це текстильне полотно набагато перевершує інші бавовни в м'якості, міцності та блиску. Довжина волокна Supima на 35% більша від довжини волокна звичайної бавовни. Це підсилює м'якість і блиск. Менша кількість закінчень волокон у полотні мінімізує тертя і скорочує утворення «катиків». Supima до 45% міцніша, ніж звичайна бавовна. Це робить вироби із Супіми надзвичайно еластичними та комфортними, попри легшу вагу полотна. Supima поглинає та зберігає колір краще, ніж звичайна бавовна. Це означає, що ви зможете насолоджуватися яскравістю виробів із Супіми довгі роки.
Доставка:
рада привітувати вас у магазині 🐼білий умка🐼👚👙🧣🧤🧥🧦👔👕👗🥼👜🥿👟👢👠🥾🛍🛍🛍
Записуйтеся на оновлення 👀👀👀👁👁👋
постійним клієнтам знижки 🍓🍬%%%

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?