Всі категорії
Додати товар

Біла сорочка 1863 by eterna, розмір 46 (l)

500 грн
Опис

Шикарна біла сорочка 1863 by Eterna, преміальна лінія бренду Eterna, розмір 46, підійде на L (див. виміри).

Бренд «Етерна» заснували два брати Кенігсберг у Відні 1863 року. Вони одними з перших стали відшивати сорочки класичного фасону, що зберігається досі. З латинської мови назва торгової марки перекладається як «вічність». Це не дивно, адже вже понад 150 років дизайнери радують клієнтів по всьому світу і не збираються здавати лідируючих позицій, а їхній продукт не втрачає актуальності.

Компанія Eterna відрізняє кілька переваг, завдяки яким вона завоювала довіру споживачів у всіх куточках світу:

Використання натуральної тканини. Сорочки шиються із чистої бавовни під назвою Swiss+Cotton. Цей товарний знак гарантує найвищу якість;
Використання нових технологій. Матеріал обробляється за допомогою технології non-iron, завдяки чому сорочка не помається. Її можна не гладити після прання, і воно виглядатиме презентабельно;
Створення одягу відповідно до потреб людей. Бренд піклується про комфорт своїх клієнтів, тому кожна модель пропускає повітряні потоки та вбирає зайву вологу.

Заміри: ПОГ-60 см., ПОТ-66 см, довжина плечового шва-15 см., Довжина рукава по зовнішньому краю-62 см., Довжина рукава по внутрішньому краю-45 см., Довжина по спинці-71 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Принт:
Без принту

Схожі товари