Всі категорії
Додати товар

Якісна бавовняна сорочка в принт виробника елітних сорочок з німеччини eterna

228 грн
Опис

Якісна бавовняна сорочка в принт виробника елітних сорочок з Німеччини Eterna.
Ефектна сорочка в квітковий принт зробить образ дівчини неповторним і стильним, жіночним і водночас трохи скромним. Модель виконана у класичному виконанні. У виробі короткі рукави. Спинка на кокетці зі швом по центру. Застібка в сорочці представлена ​​на планці і гудзики спереду. Ця модель відповідає всім канонам суворого дрес-коду, в ній немає нічого зайвого. Приталений крій та класичний комір – все виглядає лаконічно та стримано. Крім того, річ універсальна та відмінно комбінується з будь-якою деталлю одягу.

Розмір XL.
-довжина 60
-плечі 42
-пог 54
-пот 51

Склад:
100% бавовна

Eterna — один із найстаріших виробників елітних сорочок у Німеччині, торгова марка була заснована у 1863 році у Відні. Якість сорочок від бренду Eterna не викликає сумніву у модних критиків, комфорт досягає свого максимального рівня, а палітра кольору виразна і надзвичайно приємна для очей.
Сорочки та блузки для Eterna виробляються з виключно якісного матеріалу, а саме швейцарської бавовни. Використання новаторських технологій дозволило бренду Eterna перетворитися на одного з провідних виробників сорочок у світі. Одна з технологій NON-IRON була застосована брендом Eterna понад тридцять років тому. Суть ефекту полягає в тому, що повітропроникність матеріалу зберігається, але при цьому тканина не змінюється. Друга інновація, ефект ANTI-SMELL, полягає у запобіганні вбирання сторонніх запахів. Таким чином Ви можете бути впевнені, що Ваша сорочка Eterna завжди буде зберігати свою свіжість!

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Сезон:
Матеріал:
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари