Всі категорії
Додати товар

Ефектна якісна лляна сорочка американського бренду tommy hilfiger

248 грн
Опис

Ефектна якісна лляна сорочка американського бренду Tommy Hilfiger.
Сорочка має приталений силует, відкладний класичний комір з відрізною стійкою. По центру переду виробу цільнокроєна планка із застібкою на петлі та гудзики. Виріб доповнений двома накладними кишенями з клапанами та застібкою на гудзик. Втачний рукав довжиною 1/2 доповнений патою, за допомогою якої можна зафіксувати його в підгорнутому стані. Низ виробу з актуальним закругленням.Сорочка виконана з міцного, пружного, бархатистого, приємного до тіла лляного полотна. Ідеальний баланс стилю та комфорту.
Завдяки особливостям крою та колірному рішенню, модель може стати універсальним компонентом із брюками та джинсами.

Розмір М.
-довжина 68
-плечі 40
-пог 51
-пот 46
-рукав 35

Склад: 100% льон
Льон – натуральна екологічна тканина із сировини рослинного походження. Льон має цінні гігієнічні властивості, наприклад, здатність відводити тепло та вологу. У спекотну погоду людина, одягнена в одяг з льону, має температуру тіла на 3-4 градуси нижче, ніж в одязі інших тканин (особливо синтетики). Також доведено, що носка лляного одягу попереджає деякі захворювання, так як льон має рідкісні бактеріологічні властивості - ні грибок, ні бактерії на ньому не вживаються. Ця абсолютно чиста екологічна тканина вважається природним антисептиком. Також льон вбиває мікроби і різні інфекції, рани під пов'язками з льону заживають швидше. Льон містить кремнезем, який стримує розвиток бактерій.

Американський бренд Tommy Hilfiger був заснований у 1985 році. Бренд втілює основні риси стильної американської класики та пропонує свіжий погляд на класичний стиль. В асортименті продукції компанії є чоловіче, жіноче та дитяче взуття, яке шиється з матеріалів класу преміум. Торгова марка Tommy Hilfiger – бренд для всіх поколінь. Є магазини, відкриті у всьому світі. Томмі пишається тим, що має молоду та інноваційну команду, яка послідовно прагне винаходити нові проекти своїми творчими ідеями.
Бренд ніколи не створював нічого у своїй колекції, що б не носили люди. Томмі Хілфігер завжди створював та розробляв одяг, який люди хотіли б купити та носити.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Жовтий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари