Всі категорії
Додати товар

Брендова біла сорочка з квадратним вирізом massimo dutti, розмір xs

270 грн з 23 Вер. - додавайте до обраного

300 грн
Опис

Брендова біла сорочка з квадратним вирізом massimo dutti, розмір xs. Без нюансів, плям, дефектів і тд. Матеріал бавовна.
Заміри в стані спокою:
ог 89 (92 вже в натяжку буде, тому тільки на заміри в стані спокою можу радити)
от 93
довжина 58 зпереду, 60 по спинці
рукав 57.

Вартість сорочок цього бренду від 2000 грн, віддаю значно дешевше.

При оформленні замовлення до 15 00 відправляю в основному день в день (новою поштою, укрпоштою, міст експрес). Пакую сама, вам за це доплачувати не треба на поштовому відділенні. При замовленні від 400 грн безкоштовна доставка.

СПЕЦПРОПОЗИЦІЇ ТА АКЦІЇ: щомісяця пропоную додаткову акцію своїм підписникам.

Вам буде надходити розсилка, в якій будуть вказані умови акції. Щоб взяти участь в акції, необхідно підписатися на мою шафу, дочекатися спецпропозиції, обрати речі, надіслати скрін, що ви отримали цю пропозицію.

Варіанти акцій (визначаю я, яка саме буде): додаткова знижка на весь асортимент 30% (діє в т.ч. на ті товари, що і так зі знижками), знижка на певну категорію до 50%, 2=3, 3=5, до свят секретний подарунок, тощо.

Це дуже гарний бонус за підписку на мою шафу. Наприклад, обрали речей на 600 грн (які і так на знижках) - 30% (180 грн) = 420 грн до оплати + безкоштовна доставка НП (яка діє у мене на постійній основі за умови замовлення від 400 грн).

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 34/XS/42
  • 32/XXS/40
Принт:
Без принту
Матеріал:

Схожі товари