Всі категорії
Додати товар

Сорочка з поясом темно-синя льон-бавовна 'bianca.' 46-48р

500 грн
Опис

Сорочка в ідеальному стані. Тканина тонка (180 грамів), міцна. Без коміра, на грудях 2 горизонтальних прорізних кишені (застрочені), фасон розширюється донизу трапецією, на талії тканинний (посилений стрічкою) пояс із 4 широкими петельками, пілочки довші за спинки, товсті перламутрові ґудзики.

На оф сайті подібні сорочки варті 80

Склад: 50% бавовна, 50% льон.

Мерки (на бирці 40):

плечі 51 см
НОГ 55 см
максимальний НО пояса 44 см
низ 60 см
рукав 26 см
довжина 77 (84) см

Bianca. — альянс європейської моди та німецької якості
1973 року в Західній Німеччині, у містечку Охтруп, неподалік голландського кордону, два Паула - Данкбар і Бадден — створили фірму з виробництва жіночого одягу Bianca. Починали зі спідниць, але поступово розширили асортимент. 1999 року марка Bianca. здобула найпрестижніші премії в індустрії виробництва одягу, аналог "Оскара" у світі моди. У 2000 році Bianca відкрила сайт.
Сьогодні Bianca. - це одна з найуспішніших компаній модної індустрії, що розвиваються, не тільки Німеччини, а й Європи. Цільова аудиторія Bianca. - жінки 35 років і старше. Тому одяг від Bianca. не тільки модний, але й зручний, якісний і чудово скроєний. Основний стиль колекцій — casual. Штани, джинси, блузки, туніки, красиві трикотажні речі та шкіряні куртки — одяг від Bianca. добротна, гарна та зручна та не буде зайвою в гардеробі будь-якої жінки. Дизайнери Bianca. завжди враховують особливості вікових змін жіночої фігури після 35 років.
Марка Bianca. - невимушений стиль, чудова німецька якість, розумна цінова політика — ось основні складники успішності цієї марки.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Продавець
solov...
V.I.P.
Супер-продавець
Павлоград
97% виконаних замовлень
Був

Схожі товари