Всі категорії
Додати товар

Смугаста сорочка градієнт '0039 italy' 48-50р

800 грн
Опис

Бренд "0039 Italy" незважаючи на назву родом з Німеччини. Він був заснований в 2000 році під час поїздки в Італію. Все почалося з розробки простий пляжної блузкою з-за необхідності, але незабаром натхнення пішло далі. До сьогодні він залишається вірним своєму корінню: блузки були, є і будуть центральним елементом кожної колекції. Вместо того, чтобы потеряться в широком, взаимозаменяемом ассортименте, основатели бренда предпочли играть с цветами, узорами и формами. Какой результат? Привлекательные детали, исключительно креативный дизайн и в целом всегда убедительное, утонченное качество европейского производства.
Клиенты "0039 Italy" ценят богатство бренда в блузках и других изделиях для любого случая, для любой фигуры и любого возраста.

Сорочка в ідеальному стані. Тканина тонка (200 грам), м'яка, міцна в красиву з градієнтом смужку коричнево-фіолетового кольору. Фасон трохи приталений, на спині виточки, низ легким півколом, манжетах на 2 гудзиках, гудзики під перламутр. На оф сайті подібна сорочка коштує 149€. Склад: 100% бавовна Мірки (на бірці М): плечі 41 см ПОГ 53 см ПОТ 47 см низ 54 см рукав 64 см довжина 66 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Білий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Принт:

Схожі товари