Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сукня вишита "подих"

4500 грн
Опис

жіночий: XS / S, M / L, XL / XXL.
Потрібна нова й красива річ, наче ковток свіжого повітря? Отримайте свій “Подих” - звабливе, вишукане й тендітне плаття з вишивкою. Це модель, яка допоможе підкорити серце коханого, самовиразитися та відкрити свою жіночність.

Влучна родзинка моделі - вишивка, така ж тендітна та акуратна, як сама сукня. Золотавими й сріблястими нитками були створені рослинні візерунки, а саме пшеничні колоски. Вони розлетілися по білій тканині, наче хтось на них дмухнув. Відкриємо маленьку таємницю: ми хотіли досягти саме такого ефекту, тому й назвали модель “Подих”.

Це плаття легке й невимушене - ідеальне рішення для вашого гарного літа. Воно має пишні рукава з хвилястими манжетами, вільний крій та приспущену лінію плеча з широким рюшом. Для формування силуету та акценту на лінії талії у комплекті є поясок. До сукні гарно пасують туфлі на підборах, високі босоніжки та балетки. Довжина виробу становить 77см.

Легкий настрій, легкий дизайн, легка тканина. Сукня “Подих” виготовлена з високоякісного льону, що дарує гарні відчуття, бездоганний вигляд та комфорт. Щоб виріб залишався таким якнайдовше, потурбуйтеся про правильний догляд. А саме помірну температуру при пранні та сушці на делікатному режимі, дбайливий режим прасування.
Додаткові характеристики:
Тип: Міді

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Продавець
etnomoda
etnomoda
Чернігів
65% виконаних замовлень
Був