Всі категорії
Додати товар

Дизайнерська сукня "сонечко"

14400 грн
Опис

Силует приталений, трапецієвидний, під пояс, рукав-реглан, довгий, на манжеті середньої ширини, глибокий V-подібний виріз декольте продовжується вертикальною лінією вздовж усієї сукні, що виструнчує силует.
Розширення по низу спідниці забезпечують вставні бокові клини, що йдуть від талії. Усі конструктивні лінії, а також кайма по низу виконані в контрастному пурпуровому кольорі.
Символіка вишивки: сукня вишита за мотивами авторського рушника О. Теліженко "Сонечко". Солярні (сонячні) знаки розсіяні на плечових вставках та бокових клинах, - як сонечка по світлому небесному просторі. На їх легкому тлі акцентом виступає вишивка на рукавах та по низу сукні. В традиційному костюмі багатьох народів розкішно розшитий рукав жіночої сорочки асоціювався з крилом птаха. Саме цей фрагмент символізував одухотвореність жінки, дотик до неба. Широка вишита смуга по низу символізує єднання з життєдайною енергією землі-матері. Композиційне і смислове поєднання цих протилежностей несе в собі суть: гармонію життя.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари