Всі категорії
Додати товар

Брюки hugo boss стильні штани ідеальна посадка

550 грн
Опис

Беззаперечним хітом 2020-2021 року стануть модні штани банани. Оригінальні моделі широкі в стегнах і завужені до низу нагадають моду 80-х. ✔️Починайте, будь ласка, замовлення з діалогу ♥️ ЗАМОВЛЕННЯ через кнопку "Купити" без попереднього діалогу НЕ приймаю. Це дуже універсальні брючки, які підійдуть для будь фігурки і підкреслять жіночність силуету. Подібні штани легко впишуться в повсякденний або діловий стиль. Сложно представить себе образ современной женщины без такого удобного и практичного элемента гардероба, как брюки. С их помощью можно составить множество стильных луков. Не только на повседневную носку, но и для выхода на светский раут или какое-либо торжество.

Красивый дизайн . Каждая деталь до мелочей сделана безупречно. В реале брюки ещё красивее. Состояние идеальное нюансов нету.
Брючки с безупречным составом и мега кроем
пояс 37
поб 44-50
посадка спереди 28, сзади 30 без учета запаха
ширина в паху 28-29
ширина по низу 15
длина 89
Женские ножки – первое, что оценивают большинство мужчин. Природно, що будь-яка представниця слабкої статі відчуває себе впевнено, коли цю частину тіла додатково прикрашають по-справжньому якісні та стильні речі.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 34/XS/42
Продавець
brendshop12
brendshop12
Луцьк
66% виконаних замовлень
Була

Схожі товари