Всі категорії
Додати товар

Штани скіні натуральна шкіра під змію 'akhesa 54' 46-48р

3500 грн
Опис

Штани в ідеальному стані, як нові. Матеріал помірно чорного кольору зі зміїним малюнком відтінками блакитного кольору з вираженим блиском, середній (500 грамів), дуже м'який і еластичний, з вивороту посилений тканиною, з обличчя лакова поверхня подрібнена дрібними лусочками, що імітують чужу рептилії. Занижена посадка, звужені штанини, збоку застібка — кнопка та блискавка.

Битрична ціна таких ~600!

Склад: 100% lamb agneau (шкіра ягняти).

Мерки (на бирці М):

напівпояс 38 см
НОС 42,5 см
посадка 23/39 см
довжина 101/78 см
штанина 26/15 см

Akhesa, з групи Pistache, спеціалізується на шкіряному виробництві від 1986 року. Бренд заснував Baruh Ibrahimof у 1998 році.

Історія почалася з чоловіка, захопленого модою й жіночною красою. Він народився в Стамбулі в диявольській родині, потім прибув до Франції віком 20 років. Кілька років потому під сильним впливом французької моди він вирішив почати свою кар'єру та створити модну лінію, щоб підкреслити жінку, пропонуючи елегантні та сучасні форми з оригінальним дизайном завдяки «французькому дотику».

Akhesa — це бренд із Французької Рив'єри, який підкреслює поєднання матеріалів. Akhesa використовує такі цінні матеріали, як шкіра та хутро. Сила Akhesa полягає в тому, щоб пропонувати модну лінію з інноваційними методами виробництва. Прекрасні форми, високоякісні матеріали, розроблена модна лінія, а також безліч різних способів оброблення шкіри, є основною перевагою Akhesa. Жінка може одягати елегантні та витончені моделі одягу Akhesa в будь-яку пору року і для денних, і для вечірніх заходів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Сезон:
Принт:
З тваринним принтом

Схожі товари