Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Функціональні термо штани від tchibo німеччина , розміри 48-50 42 євро

380 грн
Опис

Ці штани софтшелл - справжній універсал. Їх еластичний, міцний та швидкосохливий матеріал не тільки робить їх неймовірно комфортними, але також ідеальними для всіх видів активного відпочинку. Для цього, звичайно, вони також повинні бути особливо міцними, бажано відштовхувати вітер та дихати - і це саме те, що пропонують штани. Він також водовідштовхувальний завдяки своїй екологічно чистої просочення evoPel. Навіть при більш холодних температурах штани - ідеальний супутник, адже їх трохи грубіша всередині м’яка і тепла.

Оснащений усім

Верхній матеріал софтшелл-штанів легкий та еластичний, щоб мати можливість оптимально брати участь у кожному русі та робити носіння особливо зручним. Еластичний пояс підкреслює комфорт. Попередньо сформована область колін також ідеально пристосовується до ніг, тому штани здаються такими, ніби вони були створені для вас з самого початку. Звичайно, він також має всі інші переваги штанів: дві кишені для рук на блискавці з тонким швом та задня кишеня на блискавці забезпечують достатньо місця для дрібниць, які ви хочете взяти з собою. Також пришиваються петлі для пояса.

Підходить

нормальна форма

колір

чорний

матеріал

90% поліестер, 10% еластанова

сітка 100% поліестер

****************************************

ПОТ: 43 см

Напівобхват стегон: 54 см

Довжина/крок: 102/77 см
посадка - 25/39 см
стегно-31 см
низ штанини-18,5 см
****************************************

Заміри можуть мати похибку вимірювання ± 1/2 см

Шановні покупці! Одяг бренду TCM Tchibo практично весь без паперових етикеток, за рідкісним винятком, і зі зрізаними частково або повністю внутрішніми бірками і ярликами зі складом тканини та іншими даними.

Опис лоту - це переклад через онлайн-перекладач с німецької мови на українську, взятий з офіційного сайту TCM Tchibo. Бірки зрізають на ліцензійних оригінальних речах. Змушує це робити сам Бренд.

Це абсолютно новий одяг!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Продавець
lorazefir
lorazefir
Супер-продавець
Київ
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари