Всі категорії
Додати товар

Ambiente розкішні штани з 100% шовку від італійських дизайнерів

1000 грн
Опис

Даний лот - для цінительки розкішного і високоякісного одягу. Італійський бренд Ambiente випускає жіночий одяг преміум-класу вже понад 30 років. Будинок моди Ambiente була заснована в 1985 році. Одяг Ambiente це: високоякісний пошиття, ідеальна посадка по фігурі і ексклюзивні тканини.

AMBIENTE (Амбієнте) - німецька марка жіночого одягу. Братами Бовелет у 1986 році була створена фірма - AMBIENTE GmbH, яка випускає одяг авторського дизайну. AMBIENTE бренд високої моди. Її принцип - це якість, а не кількість. Партнери вибираються дуже ретельно, здатні повністю підтримувати стиль AMBIENTE.
AMBIENTE створює жіночний, естетичний, дуже сучасний одяг з чудовим кроєм, силуетами та якістю тканини. Це одяг для стильних жінок, які підтримують власний образ скрізь: на роботі та вдома, на відпочинку та світському прийомі.
Бренд AMBIENTE (Амбієнті) дарує своїй володарці красу, респектабельність і навіть розкіш.

Колекція від бренду Ambiente понад 20 років успішно розвивається у сегменті одягу преміум-класу. Підкреслює її жіночність, елегантність та інтелігентність. Мода Ambiente (Амбіенте) жіночна, зовсім прагне досконалості. Це стосується дизайну одягу, підбору тканин, видів та техніки обробки виробів. Ambiente створює моду для жінки, яка має власний стиль. Від одягу вона очікує на високу якість пошиття, безкомпромісну посадку і найексклюзивніші тканини. Вона не просто слідує моді, а глибоко її відчуває.
НОТ 41
НОБ 57
довжина 100/73
посадка 29/37
ширина штаніни 32/4

💳💸оплата на карту , передплата, безпечна оплата

🚚Доставка: укр поштою🐌 новою поштою🚀

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48

Схожі товари