Всі категорії
Додати товар

Штани кльош стрейч чорні з пряжкою "elle" 48-50р

200 грн
Опис

Штани в гарному стані. Тканина середньої щільності, еластична. Занижена посадка, кльош від коліна, без кишень (заду обманка), спереду напівпояс із великою хромованою і тонованою пряжкою. На пряжці та на фурнітурі логотип бренда.

Склад: 62% ПЕ, 34% віскоза, 4% еластан

Мерки (на бирці L, UK14):

напівпояс 43 см
НОС 52 см
посадка 23 см/36 см
довжина 105/83 см
штанина 32/23/26,5 см

"...Ми віримо в те, що у стилю немає ціни. Що добре одягнена жінка, якої нема чого сказати, — це просто манекен із биркою. Ми віримо в те, що одяг без аксесуарів — це вечірка без торта. Ми віримо в мрію і хочемо жити в реальності сьогодення. Ми віримо в минуле, сьогодення та майбутнє і вміємо це змішувати в правильних пропорціях." (ELLE, журнал про моду No1 у світі)

Грандіозна історія журналу завдовжки 65 років підтверджує, що його філософія не залишила байдужої жодної жінки.

Шопінг був, є і буде одним із головних жіночих розваг, а для читачки ELLE це справжнє хобі та невіддільна частина її способу життя. Принцип Mix&Match — найважливіша тенденція у світовій моді, і журнал ELLE завжди був її головним майданчиком і рупором.

Сучасна жінка щодня створює свій «look» для різних ситуацій. Вона то бізнес-леді, то світська левиця, то романтична дівчина. Вона легко міксує люксові та демократичні бренди. Вона має шикарний вигляд у недорогих речах, а топмарки на ній мають не пафосно, а актуально та модно.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Віскоза Поліестер Еластан
Сезон:

Схожі товари