Всі категорії
Додати товар

Чорні змішані формальні штани dimensions пишноти 14 l.

250 грн
Опис

16 серпня 2019 року управлінська команда придбала підрозділи корпоративного одягу компанії Tailored Brands Inc за підтримки LDC, що входить до Lloyds Banking Group, унаслідок чого була утворена Mi Hub Limited.
Mi Hub з офісами у Великобританії, Європі, США та Бангладеш — це глобальна компанія, що розробляє спецодяги, яка постачає одяг підприємствам і приватним особам через свої бренди Dimensions, Affinity, Alexandra і Yaffy.
Компанія Dimensions, що базується в Мідлендсі, є лідером британського ринку в постановці рішень для корпоративного одягу за багаторічними контрактами на кероване обслуговування. Dimensions має дивовижне портфоліо, що налічує понад 100 великих клієнтів, і постачає уніформу мільйонам користувачів у різних галузях промисловості як у Великобританії, так і за кордоном.
Продаються чудові формальні штани британського мультибренда, що спеціалізується на виробництві корпоративного одягу та уніформи Dimensions. Це варіант класичних прямих штанів досить високої посадки. Модель виготовлена з досить щільної, але м'якої змішаної тканини глибокого чорного кольору ( 65% поліестер, 35% бавовна). Штани на поясі, у котрий вставлена широка еластична гумка чорного кольору. На бічних поверхнях вона за потреби розтягується досить сильно, даючи змогу моделювати штани об'ємом талії (а особливо це актуально після званої вечері або рясного обіду). Коли потреби немає, штани повертаються до початкового об'єму.
Виріб застібається на невелику ґудзик (на талії) і фірмову ykk-блискавку. З боків розташовуються досить місткі похилі врізні кишені.
Задні кишені суто брючного типу, врізні асиметричні. Права кишеня обладнана клапаном, який застібається на 2 невеликі ґудзики.
Під поясом, з правого боку, вшитий фірмовий тканий лейб бренда блакитного кольору.
Штанини вільні в зоні стегон, злегка звужуються донизу.
Штани мають стан нової речі, сток.
Розмір 14. Розміри за схемою: 1 - 43 см. (47 см. у розтягнутому стані). 2 - 28,5 см. 3 - 34 см. 4 - 105 см. 5 - 17,7 см. 6 - 55 см. Глибина посадки ззаду - 40,5 см. Довжина крокового шва - 79,5 см.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Бавовна
Модель:
Класичні

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?