Всі категорії
Додати товар

Дивовижні укорочені вельветові штани бездоганної якості німецького бренду eugen klein.

299 грн
Опис

Дивовижні укорочені вельветові штани бездоганної якості німецького бренду Eugen Klein.
Одяг від компанії Eugen Klein внесе в загальний образ тонкі нотки шику та гламуру, дозволить створити яскраві та вишукані образи, які припадуть до смаку кожній модниці.
Стильні штани прямого крою з високою посадкою на талії виконані з якісного вельветового з велюровим ефектом матеріалу. Для зручності передбачені місткі кишені з боків і дві накладні кишені ззаду із застібкою на гудзик. Є й шльовки для пояса. По низу штанини з розрізом, декоровані хлястиком на гудзику. Застібаються на блискавку.
Поєднуйте штани з майкою, базовою футболкою, блузою, сорочкою, светром або жакетом. Варіантів багато, та всі ефектні!

Розмір М.
- по 36
-поб 47
-посадка перед 26
-посадка зад 33
- ширина штанини знизу 21
- ширина штанини зверху 28
-довжина внутрішнього крокового шва 62
- довжина по зовнішньому шву 88

Компанія Eugen Klein з'явилася у 80-х роках минулого сторіччя та спеціалізується на виготовленні стильного одягу. Торгову марку заснувала подружня пара Ойген та Анне-Лізе Кляйн. З перших днів своєї роботи і зараз бренд Eugen Klein застосовує у виробництві своїх виробів тільки високоякісний текстиль. Завдяки ідеальному крою, точної деталізації та обробці, вбрання компанії ідеально сидять на жіночому тілі та майстерно підкреслюють його переваги.
Вироби бренду Eugen Klein характеризують унікальні дизайнерські рішення, високоякісні матеріали, а також новітні тренди у світі моди. Суворі класичні костюми в темних кольорах з золотою окантовкою, які включають класичні піджаки, довгі спідниці і елегантні витончені блузи, ідеально розбавлять нудні будні і наповнять день дивовижним святковим настроєм. Вироби, декоровані хитромудрими візерунками та яскравими блискучими стразами, приваблять велику кількість захоплених поглядів. Найпростіші речі завдяки яскравим вишивкам, ексклюзивним методам в'язки та іншими екстравагантними предметами декору, можуть перетворитися на незвичайний вечірнє вбрання і надати загальному образу неповторності та загадковості.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 36/S/44
Матеріал:
Сезон:

Схожі товари